Over ons

De stichting Vrienden van het Thomashuis 2e Exloërmond is opgericht op 22 oktober 2020 door een aantal familieleden van de bewoners. De doelstelling van de stichting is het realiseren van voorzieningen en het organiseren van activiteiten die het leven van de bewoners van Thomashuis 2e Exloërmond veraangenamen middels sponsoring, giften en donaties.

 

Hierbij moet gedacht worden aan een aangepaste fiets, zodat alle bewoners gezamenlijk kunnen fietsen. Een nestschommel om veilig te kunnen schommelen. Of een trampoline in de tuin om lekker te kunnen spelen en bewegen.

De middelen van de stichting zijn niet beschikbaar voor uitgaven die tot de normale activiteiten van een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking behoren. Deze komen voor rekening van het Thomashuis..

Het eerste dat we willen aanschaffen is een een duofiets met funtrain. Met deze combinatie van een aanhanger achter de fiets kunnen 3 bewoners en 1 begeleider samen fietsen. De kosten van deze duofiets met funtrain bedragen zo’n € 17.000,-.

Kamer van Koophandel nummer: 80673155
RSIN / Fiscaal nummer: 8617.58.018

Vestigingsplaats: Borger-Odoorn
postadres: p/a Tilburglaan 2, 9501 AK Stadskanaal

Bankrekeningnummer: IBAN NL80 SNSB 0339 8445 23
ten name van Stichting Vrienden van het Thomashuis Tweede Exloërmond.